söndag 8 juni 2008

Mitt liv..

Man har alltid funderat på hur ens liv hade varit om jag aldrig flyttat från Sundsvall, eller om vi flyttat tillbaka när det var aktuellt. Hade jag pluggat i Sundsvall? Blivit målare? Varit lycklig? Lyckligare?

Fick en liten bild av hur mitt liv hade varit i helgen. Smått skrämmande skulle jag nog säga ändå. Fast vem vet, jag hade kanske varit glad i målarbraller, gravid [för det är det som händer Tjernbergare i Sundsvall] och haft en Trans am. Vem vet?

11 kommentarer:

  1. Gravid är du hela tiden på KTH. Det vet väl alla, och det skulle inte varit någon skillnad

    SvaraRadera
  2. Meh! Nääej! Upprörande! :P

    SvaraRadera
  3. hahahah men gumman det är ju sant...det är fan ödet =) Ingen skillnad på om du hade varit här eller där...Gravid är du ju hela tiden :P

    SvaraRadera
  4. Jag får ångest när man kommer till små hålor och studerar lokalbefolkningen lite närmare. Det är så tragiskt på så många sätt.

    Bra val att flytta hit! ;)
    Varför gjorde du det förresten? Jag har ingen koll alls.

    SvaraRadera
  5. Om du aldrig hade flyttat ner till Sthlm så hade du aldrig lärt känna mig!!! Hur kan du ens tänka tanken? :( Din mamma är världens bästa som bestämde (?) att ni skulle flytta ner.. så det så..

    SvaraRadera
  6. Men nej! gravid är man i sundsvall eller om man vill bortförklara att man äter massor. Annars är jag aldrig gravid. Eller om jag ska cock-blocka någon..


    Micke, jag flyttade ner för mamma fick jobb här, sen var jag olycklig och upprörd tills jag insåg sthlms fördelar.. Men hålor är inte alltid tragiska, det finns mycket fina fördelar..

    SvaraRadera
  7. Ett sort utbud av klänningar... och kinderägg.

    SvaraRadera
  8. Hmm.. Sundsvalls fördelar ligger knappast i kläderna. Om man inte tänker på målarbraller.

    Men det är ju fint med Absolut Pear, kusiner, lätthet i vardagen, bilar, när till allt, curres, katter, farbror jan..

    SvaraRadera
  9. lalalalalalaaaaaa på fredag ska jag se mina azzurisar bli slaktade igen säkert, hemma hos linus som kommer hata mej när jag sänder lystna blickar mot Buffon. jag kommer gråta blod om de slaktas igen. sangu, com'una madonna te dico! io non voglio vedere gli azzuri morti! men jag vet att du vill det. din jävla drogliberala, orangeälskande tönt som säkert drömmer om jävla van nistelrooy om nätterna..bah! haha

    SvaraRadera
  10. Jag har inte lämnat min byhåla ännu och inte är jag gravid för det, och även fast min BMW går som ett skott blir den inte trans-amerikan för det.

    SvaraRadera